Treesylvania

Diploma BIFE 2014

ABC Eurotech SRL, cu brandul Treesylvania, a participat, în perioada 10-14 septembrie 2014, la BIFE SIM, Târg Internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii, in Bucureşti.

La Romexpo, pe o suprafata expozițională de peste 30.000 de metri pătrați, şi-au prezentat produsele 325 de producători și distribuitori de mobilă din Romania, Italia, Germania, Spania, Ucraina, Bulgaria, China, Danemarca, Republica Moldova, Polonia și Turcia.

Târgul a atras mulțime de vizitatori. În căutare de mobilier pentru casă, birou sau doar pentru a afla care sunt tendințele în domeniu, fiecare a avut ce să aleagă, din oferta extrem de bogată a producătorilor și comercianților de mobilă.

Reprezentanţii ABC Eurotech au declarat urmatoarele "Pentru noi, toate modelele sunt noi, pe câteva dintre ele le promovăm de anul trecut, dar cele mai multe sunt din acest an, majoritatea sunt modele premium, dar avem și model economic, atât pentru piaţa internă cât și pentru cea externă. Participăm pentru prima oară la acest târg și ne bucură foarte mult că produsele noastre sunt apreciate. Asta e o confirmare a faptului că pe piața internă și în special în București, clienții caută produse de calitate și asta ne încurajează foarte foarte mult.

"Facem la comandă absolut orice mobilier! Livinguri, bucătării, dressinguri, dormitoare, îmbinări la 45 de grade, aplicare cu laser, totul la o calitate superioară, pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor nostri.”

“Interesul de care s-au bucurat produsele Treesylvania este un semn al aprecierii calităţii lor şi ne obligă, în acelaşi timp să creştem în permanenţă nivelul de profesionalism, deoarece clienţii noştri au aşteptări mai mari, sunt mult mai bine informaţi şi atenţi în decizia de cumpărare şi există o cerinţă permanentă de produse inovative şi de calitate.”